Laadukkaat ja yksilölliset mittatilauskalusteet Kaarinassa tekee Puutyöt Pekka Eloranta

Kerro suunnitelmistasi ja kysy hinta-arviota!

Puutyöt Pekka Eloranta tekee laadukkaat mittatilauskalusteet Kaarinassa sijaitsevasta verstaastaan käsin Turun ja koko Varsinais-Suomen alueelle. Toteutan myös muut monipuoliset puusepäntyöt sekä venepuusepäntyöt. Ammattitaitoisen puusepän valmistamat mittatilaustyöt ovat laadukas ja kulutusta kestävä valinta jokaiseen kotiin ja tilaan.

Kokonaisvaltaisiin puusepän palveluihini kuuluvat mittatilauskalusteiden suunnittelun ja toteutuksen lisäksi huolelliset kalusteiden asennukset sekä esimerkiksi terassin rakentaminen ja huoneistoremontit.

Tutustu tarkemmin esimerkkeihin toteuttamistani kohteista kuvagalleriassa: 

Puusepäntyöt Kaarinasta!

Puusepäntyöt

Puusepäntyöt taidolla ja käsityöosaamista kunnioittaen. Käytämme pääasiassa valikoitua kotimaista puutavaraa, joka ensiluokkaisena materiaalina muotoutuu toiveidesi mukaan moneen eri käyttökohteeseen.

Venepuusepäntyöt Kaarinassa tekee Pekka Eloranta.

Venepuusepäntyöt

Venepuusepäntöihin kuuluvat muun muassa sisustuksen tekeminen, veneiden kalusteet sekä korjaukset. Kun kaipaat ammattitaitoista venepuuseppää, ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai kysy hinta-arviota!

Puutyöt Pekka Eloranta – mittatilauskalusteet laadulla.

Mittatilauskalusteet

Mittatilaustyönä toteutettavat työt tehdään aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden tai piirustusten mukaan. Minulta voit tilata toiveidesi mukaiset kalusteet ja kiinteät kaapit kaikkiin tiloihin!

Puutyöt Pekka Eloranta – kalusteasennukset laadulla.

Kalusteasennukset

Teemme kaikki kalusteiden asennukset ammattitaidolla Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Asennamme keittiön kaapistot, vaatekaapit ja muut kiinteät kaapistot nopeasti ja tukevasti.

Puutyöt Pekka Eloranta – mittatilauskalusteet laadulla.

Huonekalut

Mittojen ja toiveiden mukaan teetetty huonekalu – tuoli, pöytä tai vaikkapa lipasto – on varmasti mieleinen käyttökaluste ja sisustuksesi kiintopiste. Käsin työstetyt huonekalut ovat laadulla tehdyt ja kestävät varmasti niin aikaa kuin kovaa käyttöäkin.

Puutyöt Pekka Eloranta – mittatilauskalusteet laadulla.

Terassit, aidat jne.

Palveluihini kuuluu myös terassin rakentaminen, ja toteutan aidat sekä erilaiset puuhuonekalut sekä sisä- että ulkokäyttöön, nopeasti ja vaivattomasti.

"Meiltä saat laadukkaat mittatilauskalusteet esimerkiksi keittiöön. Valmistamme myös saunan kalusteet, lauteet ja jakkarat. Teemme kaikki kalusteasennukset nopeasti ja ammattitaidolla. Huolellinen ja ammattitaitoinen kalusteasennus varmistaa toimivuuden sekä pitkän käyttöiän."

– Pekka Eloranta

Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjoamistani puusepäntöistä!